Vijesti

Humble Bundle ima još jednu sjajnu ponudu. Za samo 9 eura odlične PC igre

U mjesecu izlaska Starfielda, svemir i znanstveno fantastično su in, a in je i nova Humble Bundle ponuda u kojoj je dosad već prikupljeno preko 100 tisuća eura u humanitarne svrhe

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skup odličnih PC igara zaigrat će najmanje 33 tisuće igrača, a jedan od njih možete biti i vi i to za samo 27,44 eura, koliko iznosi minimalan prilog za koji zauzvrat dobijete šesti igara. To su Obsidianov RPG The Outer Worlds (nije remasterirano Spacer’s Choice izdanje) zajedno s ekspanzijama, prezabavni High on Life i Trover Saves the Universe tvoraca Rick and Mortyja, avantura Journey to the Savege Planet koju preporučujemo igrati kooperativno, puzzle mozgalica iz prvog lica The Entropy Centre sa sjajnim ocjenama na Steamu te survival naslov Breathedge.

Za taj iznos dobit ćete kodove s aktivacijom na Steamu. Ako pitate nas, isplati se kupiti samo zbog Outer Worldsa koji nosi pojedinačnu cijenu od 30 eura. Ukupna vrijednost paketa iznosi preko 200 eura, a ponuda vrijedi još jedan dan i 16 sati, do četvrtka u tri ujutro.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano