Vijesti

I Cyberpunk je nominiran za igru godine. Kakve su mu šanse?

Noćas je sve iznenadilo kada su ugledali Cyberpunk među nominacijama za najbolje igre godine po The Game Awardsima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cyberpunk 2077 nominiran je u dvije kategorije. U onoj za najbolju glazbu/soundtrack i RPG. Mnoge ne iznenađuje sama činjenica da ga se u te dvije kategorije smatra jednim od najboljih, ali sporna je godina. Zašto se naslov iz 2020. razmatra u 2021.?

Odgovor je da The Game Awards u obzir uzima naslove izašle do sredine 11. mjeseca. Budući da je Cyberpunk 2077 izašao u 12. mjesecu prošle godine, upada u okvir 2021. No, kakve su mu šanse?

Internet je glasno reagirao na nominaciju za RPG godine, budući da se u promo materijalima i na društvenim mrežama Cyberpunk deklinira kao akcijska avantura. No svima koji su ga igrali jasno je da je on prije svega RPG. Šanse čak nisu loše pored Monster Hunter Risea, Scarlet Nexusa, Shin Megami Tensei V i Tales of Arisea, ali ni u kojoj dimenziji univerzuma ne vidimo realnu mogućnost osvajanja.

Da nemaju šanse vjerojatno su svjesni i u CD Projektu, ali su se na Twitteru ipak pristojno zahvalili. S druge strane, autori glazbe nisu krivi za izdani tehnički krš. Soundtrack Cyberpunka 2077 je upečatljiv i opće priznat kao jedan od najboljih u generaciji.

ffa anketa

Zaslužuje li Cyberpunk 2077 barem jednu TGA nagradu?

  • Da 50%
  • Ne 50%
Hvala ti 🎉

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano