Vijesti

I službeno je najavljen MLB The Show 21, Sonyjeva prva igra koja stiže i na Xbox

Na ovim prostorima nema previše ljubitelja bejzbola, ali kao i kod ostalih popularnih sportova u SAD-u, tako i ovaj dobiva sve više pažnje. U popularizaciji bejzbola, a prije svega američke MLB lige veliki doprinos u narednim godinama pružit će i Sony.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, kako je upravo potvrđeno, službena igra američke profesionalne bejzbol lige MLB The Show 21 osim na PlayStation konzole stiže i na Xbox One i Series X. Tako će virtualni bejzbol biti dostupan više igrača nego ikada.

Naslovnicu MLB The Show 21 krasit će Fernando “El Nino” Tatis Jr., igrač za kojeg se velika većina navijača slaže kako je bio najuzbudljiviji udarač prethodne sezone. Doslovno je ponižavao najbolje bacače lige, a naredne sezone jedan je od najvećih pretendenata za titulu MVP-a. Slavan i izvan okvira MLB-a postao je po šepurenju i bacanju palica, što će, nadamo se, s dolaskom Tatisa postati nove gameplay mehanike.

MLB 21 bit će moguće igrati online protiv igrača s drugih konzola, a podržavat će i prenošenje napretka s jedne konzole na drugu. Više o samoj igri saznat ćemo u narednim tjednima, a MLB The Show 21 igrat ćemo od 20. 4.

Povezano