Vijesti

Iduće godine dolazi nova igra developera koji su radili na Cyberpunku i Witcheru

Nedavno se na twitteru pojavio račun pod imenom Starward Industries. Nakon malo kopanja po internetu, saznali smo kako se radi o novom razvojnom studiju kojeg između ostalog čine bivši developeri CD Projekt Red-a. Službena stranica otkriva kako je iza njih iskustvo rada na velikim igrama kao što su Cyberpunk 2077, The Witcher 3, Dead Island, Dying Light i Call of Juarez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihov prvi projekt je igra pod nazivom The Invincible. Poznato je kako dolazi iduće godine na PC, PlayStation 5 i Xbox Series X. Moramo primijetiti kako se ne spominje Xboxeva serija S. Nadamo se da to neće biti slučaj i s ostalim nadolazećim igrama. Osim godine izlaska, znamo kako se radi o znanstveno-fantastičnoj igri iz prvog lica koja će imati isključivo single-player iskustvo.

U opisu igre stoji: „Vi ste znanstvenik na međuzvjezdanoj znanstvenoj ekspediciji, iznenada bačeni u akciju spašavanja. Nakon dolaska na planet Regis III, započinjete s potragom za nestalim članovima posade koristeći naprednu opremu te se pritom oslanjate na vlastite instinkte i osjećaje. Uskoro otkrivate kako Regis III skriva zastrašujuće tajne koje je bolje pustiti netaknutima. No, za to je možda već prekasno.”

Premisa igre čini se zanimljivom, a hoće li razvojni studio iskoristiti svoje stečeno iskustvo na pravilan način, mogli bi saznati uskoro.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano