Vijesti

Iduće godine stiže puno jači, 4K Nintendo Switch

Posljednjih dana ponovno su se aktulizirale glasine o reviziji Switcha. Ovaj put glasine ne dolaze od nekakvih no name industrijskih insidera, već od respektabilnih gaming medija kao što je to portal Bloomberg za koji piše zaista krema novinarstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema njihovim izvorima i saznanjima, Nintendo definitivno priprema značajnu nadogradnju Nintendo Switch konzole koja će ponovno na svoj jedinstveni način biti konkurent PlayStationu 5 i Xbox Series X-u.

Specifikacije konzole nisu još finalne, ali cilj je 4K. Uz novu konzolu, Nintendo priprema hrpu first party igara koje će varirati od hard core naslova do party igara. Razlog zašto ove godine Nintendo nije najavio puno svojih ekskluziva je taj što se priprema za iduću godinu.

Iduća godina će nam biti itekako uzbudljiva. Svi koji žele (tehnički) moćnu konzolu od Nintenda, konačno će doći na svoje. Budite sigurni da će se prodavati kao luda uz prave launch igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano