Vijesti

Idući Call of Duty bit će Black Ops i vraća se u 90-e

Microsoftu blizak Windows Central, a samim time i Activisionu, otkrio je prve detalje o Call of Duty naslovu za 2024. i tako potvrdio neke stvari koje je insajder Tom Henderson otkrio još ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi Call of Duty studija Treyarch bit će dijelom Black Ops podserijala, a radnjom je smješten u rane 90-e godine tokom Zaljevskog rata. U izvještaju Windows Centrala navodi se kako po pitanju kampanje igra neće biti tipična američka priča, već će naracijom pokriti obje strane i različite perspektive.

Za razliku od Modernih Call of Duty naslova, ovaj će se vratiti više tradicionalnom ratovanju bez futurističke tehnologije. Što se tiče multiplayera, reciklirat će se neke klasične Black Ops mape, a Zombies mod vratit će se načinu igranja po valovima neprijatelja/rundama u Treyarchovom stilu.

Na franšizi kroz nekoliko razvojnih studija i vanjskih partnera radi preko 3 tisuće ljudi, a Activision u ovom trenutku ima isplanirano najmanje četiri naslova do 2027. Call of Duty će tako vjerojatno nastaviti izlaziti na godišnjoj bazi i sada nakon što ga je kupio Microsoft. Pitanje je samo hoće li budući nastavci od prvog dana izlaziti na Game Passu, ili će ostati premium iskustvo. 

Igra

Povezano