Vijesti

Idući mjesec stiže Silent Hill, ali ne u obliku kakvom smo priželjkivali

Izgleda fantastično, atmosferično i uvjerljivo… Silent Hill stiže u lipnju, ali ne kao zasebna igra već unutar kombinacije kakvu nikada nismo očekivali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u popularni asimetrični 4v1 survival horor Dead by Daylight Silent Hill stiže u obliku velike nadogradnje. Likove unutar igre zamijenit će poznata lica iz Silent Hilla na novim mapama koje donose poznate lokacije iz Silent Hill igara.

Killer je u ovoj ekspanziji Pyramid Head sa svojim velikim nožem koji će ga razlikovati od ostalih killera u igri. Survivor odnosno survajvorica je Cheryl/Heather Mason iz Silent Hilla 3. Dakle, mapa iz SH1, killer iz SH2, survivorica iz SH3. I to sve izgleda jako dobro, međutim, ne vjerujemo da će se posebno svidjeti prosječnom Silent Hill fanu koji u biti ne igra ovakve igre. Ali možda je sada vrijeme da se isproba? Igre poput Day of Daylighta znaju imati briljantne trenutke. Silent Hill ekspanzija izlazi 16. 6.

Ništa od nove prave Silent Hill igre?

Unutar DBD ekspanzije znakovita je jedna informacija. Developeri su se udružili s Konamijem koji, izgleda, i dalje drži prava na Silent Hill ime. Što se kosi s glasinama koje su posljednjih mjeseci javljale kako je Sony otkupio SH prava i radi na novoj igri.

Istovremeno to ne treba značiti ništa. Na igri i dalje u partnerstvu s Konamijem može raditi neki Sonyjev studio poput, kao što se špekulira Japan Studija. Za Konami kao Konami ipak nismo sigurni da je, s obzirom na okolnosti posljednjih godina, sposoban razviti jednu takvu igru koja bi istovremeno bila dostojna imena i fanova.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano