Vijesti

Ovaj tjedan izlaze fizička izdanja za next-gen The Witcher 3

The Witcher 3 u svojem next-gen reizdanju kao jedno od najvećih lansiranja obilježio je kraj 2022. Besplatna vizualna i sadržajna nadogradnja mnoge je navela da po tko zna koji put repriziraju jednu od najomiljenijih igara svih vremena, a dobar broj njih poželjet će kupiti novo fizičko izdanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono je za Xbox Series X i S te PlayStation 5 zakazano za 26. 1., otkriva CD Projekt na službenoj stranici. Na žalost po kolekcionare, CDPR nije predvidio nikakva specijalna izdanja, već samo ova klasična koje možete vidjeti na naslovnoj slici.

Tzv. Complete Edition uz baznu igru donosi Hearts of Stone te Blood and Wine ekspanzije, sve DLC-ove i ažuriranja. The Witcher 3 do danas je prodan u preko 40 milijuna primjeraka, a uopće ne sumnjamo da će izlazak novog izdanja dodatno poboljšati prodajni rezultat najuspješnije igre svih vremena poljskog developera.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano