Vijesti

Ovaj tjedan izlaze fizička izdanja za next-gen The Witcher 3

The Witcher 3 u svojem next-gen reizdanju kao jedno od najvećih lansiranja obilježio je kraj 2022. Besplatna vizualna i sadržajna nadogradnja mnoge je navela da po tko zna koji put repriziraju jednu od najomiljenijih igara svih vremena, a dobar broj njih poželjet će kupiti novo fizičko izdanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono je za Xbox Series X i S te PlayStation 5 zakazano za 26. 1., otkriva CD Projekt na službenoj stranici. Na žalost po kolekcionare, CDPR nije predvidio nikakva specijalna izdanja, već samo ova klasična koje možete vidjeti na naslovnoj slici.

Tzv. Complete Edition uz baznu igru donosi Hearts of Stone te Blood and Wine ekspanzije, sve DLC-ove i ažuriranja. The Witcher 3 do danas je prodan u preko 40 milijuna primjeraka, a uopće ne sumnjamo da će izlazak novog izdanja dodatno poboljšati prodajni rezultat najuspješnije igre svih vremena poljskog developera.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra