Vijesti

Idući tjedan izlazi ekspanzija za Elden Ring, ali neće ju moći igrati milijuni igrača

Sudeći po dojmovima novinara koji su već isprobali Shadow of the Erdtree ekspanziju za Elden Ring, pred nama je jedno sjajno iskustvo. Sama po sebi, ekspanzija je jedan od najiščekivanijih sadržaja ove godine, međutim, neće ju moći igrati milijuni igrača.

Naime, kako biste pristupili sadržaju ekspanzije, u baznoj igri morate poraziti Mohga (Lord of Blood), inače opcionalnog šefa koji je brojnima promaknuo. Kada ga porazite, dobijete prigodan trofej/achievement. Budući da na Steamu i PlayStationu imamo javno prezentirane globalne podatke o osvojenim trofejima, saznajemo da je Mogha na Steamu porazilo samo 37,8% igrača, a na PlayStationu još manje – 34,7% igrača.

Ako uzmemo u obzir da je Elden Ring prodan u preko 20 milijuna kopija, ugrubo dolazimo do podatka kako više od 12 milijuna igrača u ovom trenutku nije steklo uvjet pristupa ekspanziji.

Za Mohga imate vremena do 21. 6. za kada je zakazano lansiranje Shadow of the Erdtree. Stignete, ali čisto da dodamo, Mohg Lord of Blood je po brojnim igračima jedan od najtežih bossova u igri.

Igra

Povezano