Vijesti

Idući tjedan kreće testiranje PS Now igara u 1080p rezoluciji

Stadia neke igre streama u 4K, Microsoft je najavio ovih dana krenuti testirati 1080p rezoluciju za Xcloud, a Sony će u 1080p započeti streamati idući tjedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrđeno je to na Twitteru. Testiranje 1080p samo u nekim igrama krenut će idući tjedan u SAD-u, Kanadi, Japanu i Europi, ali ne i u Hrvatskoj budući da PlayStation Now još uvijek nije dostupan kod nas.

PlayStation Now trenutno broji preko 700 PS2, PS3 i PS4 naslova i za 60 eura nudi neograničeno igranje svih njih. PS2 i PS3 naslovi mogu se isključivo streamati i 720p je bila OK rezolucija za starije igre, međutim, s uvođenjem PS4 naslova nastao je nesrazmjer originalne i dobivene kvalitete.

Budući da PS Now nije dostupan na hrvatskom PSN-u o njemu ni ne pišemo često, ali vrijedi napomenuti kako su nedavno u ponudu uvrštene igre poput Marvel’s Avengersa, Borderlandsa 3 i World War Z, a sve one, kao i sve druge PS4 mogu igrati regularnim putem – skidanjem na disk konzole.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano