Vijesti

Igrači nestrpljivo čekaju konačnu verziju nove Subnautice u kojoj se smrzavamo s mutiranim pingvinima

Subnautica: Below Zero nastavak je Subnautice, popularne igre istraživanja podmorja na planetu 4546B, gdje žive razna izvanzemaljska stvorenja, koja igri daju pomalo zastrašujući štih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Below Zero nastavlja priču iz prvog dijela Subnautice, samo je ovaj put riječ o smrznutim predjelima u kojima je potrebno paziti na temperaturu, isprobati nova vozila namijenjena za led i slično. Mnogi elementi iz Subnautice su sačuvani, poput osnovnih alata za preživljavanje i gradnje baza, a novosti su čudovišta poput mutiranih pingvina i cijelog podmorskog vlaka kojeg igrač može slagati sam.

Slatki mutirani izvanzemaljski pingvini postali su simbolom Subnautica: Below Zero nastavka

Below Zero ovaj put ima ženskog protagonista i po prvi put čujemo njen glas, za razliku od prethodne igre. Priča se također dosta razlikuje od prve Subnautice, na što su neki reagirali pozitivno, a neki su igrači bili nezadovoljni jer se igra sada čini linearnom u odnosu na prethodnu igru, gdje se činilo da postoji više koncept otvorenog svijeta i istraživanja dubina mora neobičnog planeta.

Najveći problem kod Below Zero je činjenica da je već jako dugo u procesu razvoja, uzevši u obzir da je izašao u prodaju 30. siječnja 2019. u Early Access fazi i još uvijek je u njoj, a nije poznato koliko dugo su radili na igri prije puštanja u prodaju. Igra, naravno, izgleda puno bolje u 2020. godini nakon velikog broja patcheva. Međutim, igrači se još uvijek žale na veliki broj bugova, problematiku u spremanju svog napretka u igri, nedostatke na području informacija o stvorenjima koji borave na planetu i još mnoge druge probleme.

Subnautica: Below Zero od početka je bio dostupan na PC-u, na Discordu, Steamu i Epicu, na Playstation 4 došao je u prosincu 2019. godine te se očekuje da će početkom 2021. godine biti dostupan na Nintendo Switchu, nadamo se, u svojoj konačnoj verziji.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano