Vijesti

Igrači su jasno poručili da im je dosta više GTA V

Službeni PlayStation YouTube kanal postavio je jedan neslavni rekord. U moru pozitivnih informacija i milijunskih pregleda nakon PlayStation pressice, pojavila se jedna igra koja se sad već možemo slobodno reći – zgadila većini igrača. Naravno da mislimo na GTA V koji je veća mužnja krave i novca nego što kravu muže vaš lokalni OPG-ovac iz Beravaca ili Gundinaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije nam jasno kako nitko iz PlayStation marketinga nije shvatio da je GTA V postao nepoželjan i da ga gotovo nitko ne želi? Zašto uopće izbaciti GTA V trailer za PS5 koji izgleda isto kao PS4 verzija?

U trenutku pisanja teksta, GTA V trailer je na malo više od 1,7 milijuna pregleda što je realno i previše za igru staru 8 godina, no ono što treba zabrinuti Rockstar i PlayStation je omjer lajkova i dislajkova. Ovaj video trenutno ima samo 25K lajkova i čak – 121K dislajkova. Od ukupno trenutnih 16,308 komentara, njih oko 80% su izuzetno negativni. PlayStation nema niti jedan takav negativan video na svome kanalu. Što je najgore – čak nije njihova igra.

Igrači su jasno i nedvosmisleno potvrdili da im je dosta GTA V. Nažalost, igra će svejedno izaći u 3. mjesecu iduće godine, no nismo sigurni da Rockstar želi ovakav negativan publicitet. Nije stvar samo u igri, već u milkanju jedne te iste igre na 3 različite generacije konzola.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano