Vijesti

Igrači žele Days Gone 2, preko 80 tisuća ih je potpisalo peticiju

Nedugo nakon što su procurile informacije kako Sony studiju Bend nije dopustio razvoj Days Gone nastavka pokrenuta je peticija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do danas ju je potpisalo preko 80 tisuća igrača, a to možete napraviti i vi na Change.org stranicama. Sve što trebate napraviti je upisati svoje ime i prezime, email, a zatim potvrditi taj isti email.

“Ne mogu tek tako isključiti s aparata ovu nevjerojatnu igru koja je završila s cliff hangerom“, kaže pokretač peticije aludirajući na tajni završetak igre koji ste možda otkrili, a možda i niste. Ako vas zanima o čemu se radi, pitajte nas pa ćemo vam odgovoriti u spoiler tagu.

Peticiju je podržao i kreator Days Gonea Jeff Ross zahvalom svima koji su potpisali. Jeff Ross je napustio studio, a zatim je u nizu gostovanja po medijima i podcastima pokušao objasniti što se zaista događa, iako mu je to zabranjeno NDA ugovorima.

ffa anketa

Je li Sony ispravno odlučio otkazati Days Gone 2 i posvetiti se nekom novom IP-u?

  • Ne 81%
  • Da 19%
Hvala ti 🎉

Iako bismo jako voljeli nastavak, žalosna istina je da peticije ovakvog tipa rijetko kada urode plodom. U našoj anketi prošli tjedan čak 81% vas smatra kako je Sony pogriješio odustajanjem od Days Gonea.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano