Vijesti

Imamo nove detalje o Far Cry multiplayer projektu – extraction pucačini

Početkom godine prvi put čuli smo za postojanje Far Cry multiplayer projekta kodnog imena Maverick. Navodno se radi o extraction pucačini negdje na Aljaski. Insajder Tom Henderson tada je spominjao permadeath mehaniku i sistem contractsa uz način igranja sličan klasičnim Far Cry igrama, a sada na Insider Gamingu donosi nove detalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U fiktivnoj regiji “Alashnica”, igračima je obećana nova sloboda, međutim, pronađu se u općem kaosu posvađanih frakcija ljudi te ubojitih divljih životinja. U klasičnom Far Cry stilu, igrači će loviti životinje te izrađivati opremu. Nailazit će dijelove od kojih će izrađivati oružja i gadgete te raditi sve ono što se i inače radi u takvom tipu igara.

Po umiranju gubite sve

Hideout je sigurna točka, tamo će se pospremati prikupljena oprema i oružje, a ako odlučite igrati s prijateljima, taj isti Hideout možete i dijeliti kao sigurnu lokaciju. Perkovi su direktno vezani uz levelanje, a za progresiju bit će potrebno odrađivati ugovore te posljedično izvući živu glavu s mape zajedno s plijenom.

U Extraction stilu, ako poginete prije izvlačenja, gubite svu stečenu opremu i oružja, ali i perkove te levele. Jedino što ostaje je ono spremljeno u Hideoutu. Henderson navodi rani izlazak u alphi negdje u prvoj polovici 2024., a konačan izlazak u 2025. prije Far Cry 7 koji se također spominje u kontekstu ledeno-snježnog settinga.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano