Vijesti

Imamo Vanguard, 2042 i Infinite, ali World War 3 bi mogao biti “onaj” FPS ove godine

2018. uspoređivali smo ga s Battlefieldom 4 koji im je uočiti uzor, ali developerima iz Farm 51 to nije uspjelo za rukom iz prve ispuniti očekivanja. Prošle godine dobili su novog izdavača, s njim i financijsku injekciju, a zatim su odlučili ponovno izdati World War 3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada su onemogućili daljnju prodaju na Steamu, odlučili su se potpuno fokusirati na daljnji razvoj, a sada je najavljen i datum uskrsnuća. Povratak nadograđene i poboljšane verzije zakazan je za 25. 11. World War 3 taj dan ulazi u zatvorenu betu na PC-ju kojoj možete pristupiti kupnjom jednog od DLC kozmetičkih paketa, od kojih najjeftiniji iznosi 15 dolara. Negdje iduće godine, kada se ispeglaju tehnikalije, planira se ulazak World War 3 FPS-a u F2P vode.

Developeri World War 3 nazivaju online multiplayer taktičkim FPS-om s gomilom oružja (i dodataka), vozila i gadgeta. Oni koji ga igraju u zatvorenoj beti opisuju ga kao bolji i nadograđeni Battlefield 4, ali mu i zamjeraju tehničke poteškoće, detekciju hitova i slično, sve ono što developeri žele ispraviti kroz naredna testiranja.

Ovisno o modeu, partije broje do 40 igrača, a umjesto prigodnog cinematičnog trailera za kraj ćemo priložiti jedan od gameplay prikaza iz nedavnog testiranja veterana (gledati od sredine videa). Developeri planiraju i izlazak na konzole, a budući da gameplay izgleda obećavajuće, jedina bojazan je ta da World War 3 ne otiđe u P2W vode.

Povezano