Vijesti

Indiana Jones ipak nije “Uncharted ubojica”. Igra se iz prvog lica te ima veliki fokus na zagonetke

Na Developer Direct prezentaciji Todd Howard i švedski Machine Games konačno su predstavili dugo očekivanu Indiana Jones igru koju radi po licenci Disney/Lucas Artsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema Harrisona Forda. Odnosno, ima ga fizički, Indy je rađen po njemu, ali glasovnu glumu odradit će talentirani Troy Baker (Joel iz The Last of Usa) koji je i ovu rolu, čini se, skinuo jako dobro.

Radnja igre Indiana Jones and the Great Circle smještena je između prvog i trećeg filma. Bit će avantura iz prvog lica, a igramo, naravno, kao Indiana Jones koji rješava još jednu veliku misteriju. Ona će ga odnijeti na brojne lokacije diljem svijeta, od Vatikana, preko vrhova Himalaje do pustinja Egipta.

Prvo lice ima smisla

“Prvo lice čini vas dijelom ovog svijeta”, pravda odluku direktor dizajna Jens Andersson. Ideja je isporučiti istraživanje i zagonetke na intimnijoj razini, dodaje, ali nije sve samo u zagonetkama. Bit će tu i akcijskih dijelova, premda ni približno poput onih u Tomb Raider ili Uncharted igrama, ali kroz prikaz vidimo puno sekvenci s Indyju najdražim bičem.

Konkretnog datuma izlaska još uvijek nema, ali igra se planira krajem ove godine za PC i XSX/S, od prvog dana na Game Passu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano