Vijesti

Indiana Jones je strastveni projekt šefa Bethesde

Uskrsnućem Lucasfilm Gamesa dosta toga se promijenilo u gaming industriji. Jedna od najlukrativnijih licenci industrije više nije ekskluzivna. Radi se, naravno, o Star Wars licenci, pa tako sada i Ubisoft radi na svojoj SW igri, a moguće i još poneki izdavač/developer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ekskluzivnom razgovoru za Wired Douglas Reilly iz Lucasfilm Gamesa otkrio je kako ih nije trebalo previše nagovarati da dopuste Bethesdi raditi na Indiana Jones igri. “Todd Howard je veliki fan Indiana Jonesa”, rekao je za šefa Bethesde, pa nastavio: “došao je kod nas sa stajalištem i pričom u koju zaista vjeruje.”

Ali Lucasfilm i dalje ima završnu riječ. “To su i dalje naše igračke”, objasnio je Reilly. Kako kaže, developeri i dalje imaju određenu slobodu, ali Lucasfilm ideju može i ne mora odobriti, a to će nadalje biti i uloga čitavog Lucasfilma – da bude svojevrsni korektor kreatora igara i garancija kvalitete.

Lucasfilm Games će osigurati to da nove igre ne izlete iz kolosijeka, dok će istovremeno istraživati nove smjerove i načine pričanja novih priča. Bilo u Star Wars univerzuma, Indiana Jones ili nekom trećem.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano