Vijesti

Indiana Jones na PS5 negdje u prvoj polovici iduće godine

Danas navečer na Opening Night Live prezentaciji na Gamescomu bit će prikazan i IIndiana Jones and the Great Circle s datumom izlaska negdje do konca godine za PC i ekskluzivno za Xbox konzole. Ali ekskluzivnost neće potrajati.

Prvi je s informacijom izašao Xbox insajder NateThe Hate. Kaže kako će Microsoft danas najaviti datum negdje za prosinac ove godine, a potom će igra uslijediti na PS5 negdje u prvoj polovici 2025.

Zatim se javio i Tom Henderson na Insider Gamingu koji dodaje kako se vijest širi s trgovinama kojima je pod NDA ugovorom već potvrđena prodaja za PS5, ali nije siguran hoće li isto biti potvrđeno i noćas na Gamescomu.

Šuškanja o Indyju na PS5 započela su još početkom ove godine kada je Microsoft prvo počeo ozbiljno razmatrati lansiranje svojih igara na PS5, a potom i krenuo to raditi s prvim valom igara. Sea of Thieves, Hi-Fi Rush i drugi na PS5 ukazali su na sjajne prodajne rezultate i veći prodajni potencijal nego na samim Xbox konzolama, stoga je samo pitanje kada će uslijediti i druge velike ekskluzive.

Igra

Povezano