Vijesti

Insomniacov Wolverine neće prije 2025.

U izostanku službenih informacija, dosad pouzdani leaker Daniel Richtman pustio je nešto detalja o nadolazećem Marvel’s Wolverineu developera iz Insomniaca, koji na tom projektu rade usporedo sa Spider-Manom 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda se već dugo vremena priča kako Insomniac s Wolverineom cilja kraj 2024., sve je izvjesnije kako ni ovaj iznimno produktivni razvojni studio neće to uspjeti izvesti. Richtman kaže kako je Wolverine interno pomaknut za 2025. godinu, a radnom je smješten u Madripoor, fiktivni grad u Jugoistočnoj Aziji.

U Marvelovom univerzumu Madripoor je tamo gdje se kriminalci i pirati najugodnije osjećaju, ali Richtman ne specificira je li tamo smještena čitava igra ili je samo jedna od lokacija. Što nas vraća na Jeffa Grubba, cijenjenog novinara, koji je ranije ove godine spominjao više lokacija, ali poluotvorenog tipa.

Richtman dodaje ono što smo već znali – Wolverine će biti mračniji od prethodnih Insomniacovih igara. Ono što Richtman ne navodi, ali špekulira se iz drugih kanala, je to da Insomniac navodno priprema proširenje priče za Marvel’s Slider-Man 2, a možda čak i spin-off s Venomom.

Igra

Povezano