Vijesti

Insomniacova Wolverine igra neće biti za malu djecu

Osim na Spider-Manu 2 čiji izlazak se planira na jesen, Insomniac radi igru po još jednom Marvelovom heroju, međutim, ona je zasad velika misterija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako će se igrati, kome je namijenjena, kada će izaći, sve su to pitanja koja si postavljaju fanovi. Wolverine kao jedan od najbrutalnijih Marvelovih likova nebi prošao sa Spider-Manovim feel-good pristupom. Njegove kandže su ubojite, Logan je nasilan, uostalom, on je i vratio krv u stripove, pa bi bilo neprimjereno da igra sve to nekako potisne.

Srećom, neće, ako je vjerovati novinaru i višestruko dokazanom insajderu Jeffu Grubbu. Na Giant Bombovom podcastu prepričao je da će, po njegovim informacijama, Wolverine biti igra za odrasle. Po američkoj klasifikaciji tzv. M (mature) ocjena dodjeljuje se igrama s puno nasilja, krvi, seksualnim sadržajem i neprimjerenim jezikom.

Ekipa iz Insomniaca želi da Wolverine samostalno nosi igru. Neće ga snažnije vezivati uz druge Marvelove heroje, a što se tiče radnje, ona je vjerojatno smještena u razdoblje prije nego što se pridužuje X-Menovima.

Međutim, datum izlaska je upitan. Može li Insomniac izdati dva velika AAA naslova u dvije godine? Ako je itko to sposoban napraviti, onda je to Insomniac, možda i najbolje organiziran studio u industriji. Tu Grubb čuje konfliktne planove, neki spominju jesen 2024, a drugi su oprezniji pa Wolverine prebacuju 2025.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano