Vijesti

Internetom se šire informacije i navodni rasplet priče GTA 6

Premda Rockstar nije podijelio ništa novoga, ovog vikenda najvruća tema na društvenim mrežama bio je GTA 6. Brojni insajderi i oni koji to žele biti upozoravaju na navodno curenje priče iz GTA 6, a osobito upozoravaju na detalje sa samog kraja igre.

Vrag nam nije dao mira, pa smo na navodnu radnju, njezin zaplet i rasplet naišli i sami. Međutim, pogotovo u dobu umjetne inteligencije kada je nikada lakše isfabricirati takvo nešto, teško je uopće dati nekakav legitimitet onom što smo pročitali. Istina na preskokce, ali smo nažalost vidjeli. Ali isto tako je teško diskreditirati.

Sjetite se Red Dead Redemptiona 2, godinama uoči njegovog izlaska čitava priča objavljena je na internetu, a da to nismo ni znali. Odnosno, nismo mogli znati da je istinits, pa smo tada tom leaku pristupali kao i svakom drugom – zanemarili smo ga.

I dok ne bismo ovom pridavali više pažnje, smatramo da je bitno upozoriti čitatelje. Premda je izlazak GTA 6 udaljen još najmanje godinu dana, ako je priča zaista vani, bit će teško sačuvati se od potencijalnog spojlanja. Budite oprezni.

Igra

Povezano