Vijesti

IO Interactive stavlja Hitmana po strani, posvetit će se James Bondu i tajnovitom Fantasy RPG-u

Reboot Hitman serijala iznjedrio je fantastičnu World of Assassination trilogiju. Ona je početkom godine zaključena ultimativnim Freelancer modom s gomilom varijacija gameplaya na svim dostupnim lokacijama, što bi nas, izgleda, trebalo zadržati barem narednih nekoliko godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, IO Interactive posvetio se drugim projektima. Jedan je licencirani James Bond naslov kodnog imena Project 007, drugi je online fantasy RPG Project Dragon, međutim, o nijednom od dva navedena projekta zasad nemamo konkretnih informacija. Izuzev da postoje.

Više konkretnih informacija nije želio otkriti ni Christian Elverdam u intervjuu za Eurogamer. Osim da je Hitman, IP koji je održao na životu IOI te ga vratio na mapu, sada stavljen na čekanje i trenutno nisu u planu novi projekti s Agentom 47 u glavnoj ulozi.

S jednog omiljenog agenta na drugog

“U ovom trenutku Hitman kao nova velika igra je na maloj pauzi, međutim, naravno, jednom ćemo se vratiti voljenom Agentu 47, on je i dalje u srcu naše tvrtke”, kaže Elverdam, kreativni direktor najzaslužniji za veliki povratak Hitmana.

A kada ćemo igrati u ulozi drugog kultnog agenta? Ako je suditi prema financijskim izvještajima kompanije, to neće biti prije 2025. Project 007 je ambiciozan projekt i nije vezan uz filmove, budući da će ispričati originalnu priču sa samih Bondovih početaka, prije nego li je zaslužio mjesto u službi njenog Veličanstva.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano