Vijesti

Ipak ove godine! Next-gen The Witcher 3 izlazi 14. 12.

Pri kraju je razvoj next-gen nadogradnje The Witchera 3, potvrdio je CD Projekt Red i sve će biti spremno za izlazak sredinom prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S next-gen konzolama i modernim PC računalima na umu, CDPR navodi kako će nadogradnja imati na desetine vizualnih i tehničkih poboljšanja, uključujući ray tracing i brza učitvanja na SSD-ovima. Sve će biti besplatno za sve dosadašnje vlasnike jedne od najboljih igara prošle generacije konzola.

Istovremeno izlazi i novo izdanje, tzv. The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition za sve nove igrače/kupce, čije fizičko izdanje će uslijediti negdje u idućoj godini. Dobar broj novih igrača zasigurno će doći “na preporuku” dvije TV serije na Netflixu, a za koje su developeri pripremili nova oružja, skinove, pa i nove izglede nekih likova u skladu s TV serijom.

Ako se pitate gdje je trailer, nema ga. CDPR za idući tjedan priprema opsežan stream s demonstracijama svih poboljšanja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano