Vijesti

Iscurio Crysis Remastered – dolazi na sadašnje konzole i PC uz Ray-Tracing tehnologiju

Posljednjih dana službeni Crysis Twitter je nakon par godina šutnje probudio se, i znali smo da se nešto sprema. I to nešto je – Crysis Remastered. Nismo još uvijek dobili službenu objavu, ali vjerujemo da će tokom dana i to biti riješeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crysis Remastered dolazi na PC, PS4, Xbox One, pa čak i na Nintendo Switch. Verzije za velike konzole uživat će bolju grafiku, bolje teksture i FPS, a PC igrači uživat će i u ray-tracing tehnologiji.

“Crysis offers first person shooter fans the best-looking, evolved, and innovative gameplay, enabling players to adapt in real time to survive. Crysis Remastered brings new graphic features, high-quality textures, and the Cryengine’s native hardware- and API-agnostic ray tracing solution for PC, PlayStation, Xbox, and – for the very first time – Nintendo Switch.”

Budući da će PS5 i Xbox Series X podržati ray-tracing vrlo vjerojatno će Crysis Remastered doći i na next-gen konzole.

Točan datum izlaska i trailer ćemo dobiti vrlo vjerojatno jako brzo, a PC igrači moraju se zapitati samo jedno: ‘Can it run Crysis?’

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano