Vijesti

It Takes Two tvoraca A Way Out izlazi 26. 3., Josef Fares će vam objasniti kako se igra

“Zašto plaćati velike zvijezde i profesionalne naratore, kada si ti sam veća ikona od svih njih”, pomislio je Josef Fares (onaj koji je preuzbuđeno psovao na dodjeli Game Awardsa), a zatim je kreirao gameplay trailer koji će nam pokušati prodati igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I hoće jer… to je Josef Fares, a on i njegov tim iz Hazelighta već su se dokkazali s odličnim igrama A Way Out i Brothers. A It Takes Two je, izgleda, uzeo sve dobro iz prethodne dvije igre i dodao još nebrojeno drugih elemenata.

Za razliku od ozbiljnijeg A Way Out gdje smo bježali iz zatvora, It Takes Two stavlja nas u ulogu roditelja na rubu razvoda koji su se pretvorili u lutke. Za to je kriva njihova kćer koja je pomislila kako bi ih na ovaj način mogla ponovno zbližiti.

Kako bi povratili izgubljenu strast, a na koncu i svoj ljudski oblik, ovaj roditeljski par trebat će surađivati kroz različite zabavne levele. Primjerice, na jednom levelu jedan će imati pušku koja ispaljuje smolu, a drugi će imati pušku koja ispaljuje šibice. Zajedno s prijateljem ćete koordinirano gađati iste mete, a kombinacija “streljiva” stvarat će ubojitu eksploziju.

Takvih primjera kroz trailer je napretek, broj kombinacija i prilika za kooperativnu suradnju je, kako kaže Fares – lud, a luda je i činjenica kako za igranje u dvoje na dva različita uređaja trebate samo jednu igru. Dakle, jedan kupuje, dvoje igraju!

U dvoje i nikako drugačije It Takes Two igramo od 26.3. na PlayStation i Xbox konzolama, te na PC-ju (Stem i Origin).

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano