Vijesti

Izašao je Counter-Strike 2. CS:GO je ugašen, odlazi u povijesti

Početkom ove godine Valve je najavio Counter-Strike 2 te pokrenuo igru u svojstvu zatvorenog testiranja. Nasljednik globalnog popularnog Global Offensivea (CS:GO) od danas je dostupan svima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveća razlika u dvojci je novi engine. Source 2 je agilniji, lijepši i moderniji, a upravo u tom smjeru ide i CS2. Umjesto izmišljanja tople vode, Valve se odlučio na preradu i nadogradnju sadržaja. Klasične mape prerađene su u vidu optimizacije nekih koridora, boje su toplije i više nisu depresivne, a one mape koje to još nisu bit će prerađene u narednim mjesecima i godinama.

Source 2 optimiziran je i za bolje mrežno iskustvo. Sa serverske strane Counter-Strike više ne broji tzv. tickove, odnosno frekvenciju unutar koje će registrirati događanje na mapi, već serverska strana konstantno “osluškuje” te reagira istu milisekundu nakon događaja na mapi, poput ispaljivanja metka.

Poput pretodnika, i dvojka je besplatna za igranje, međutim, pomalo kontroverzno će grubo zamijeniti Global Offensive. Naime, CS:GO kao takav više ne postoji, čitava igra automatski se ažurira na Counter-Strike 2, pa je tako u ovom trenutku jedini način za igranje te igre izvedba na Xbox 360.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano