Vijesti

Izašao je eFootball 2024. I dalje bez Master lige koju Konami više ni ne spominje

Nekadašnji PES, a današnji eFootball prilično se srozao odlaskom na F2P model. I dalje je to neloš nogomet, ali tranzicija na novi engine nije donijela puno toga dobroga mnogima najdražoj nogometnoj simulaciji. Međutim, Konami ne odustaje. Nada se vratiti kultni nogomet na stare staze s trećom velikom nadogradnjom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ažuriranje oznake 3.0.0 osim nove godine donosi i čitavi niz poboljšanja, ali ni godinu i pol dana od izlaska F2P verzine nema Master lige. Konami je nekadašnju perjanicu serijala obećao prvo prošle godine, pa je izlazak prolongirao za početak 2023., da bismo došli do točke da je više ni ne spominje. Master liga, ako ikada izađe, bit će plaćeni dodatak za igru, ali više nismo sigurni hoće li ikada izaći.

No da se vratimo na ono što je tu. Konami kaže da je poboljšao obrambeni gameplay, koji je sada responzivniji, pa možete bolje reagirati na poteze napadača, a isto vrijedi i s napadačke strane, gdje je driblanje preciznije, pa u teoriji, ovisno o igraču i skillu možete proći kroz manje prostore. Spominje se i popravak nekih nelogičnih ponašanja golmana i… to je to.

U izostanku Master lige, tu je online mod Dream Team koji će nastaviti dobivati svu Konamijevu pažnju. Od prve sezone eFootballa 2024 uvode se tzv. Boosteri s kojima ćete moći pojačati karakteristike igrača do maksimalnih 99 po atributu. Tu su i Boosteri koji pojačavaju čitave momčadi, a Konami se nada kakoće uvođenje istih omogućiti igračima veću slobodu u kreiranju timova te raznovrsnije taktičke postavke u online mečevima.

Lionel Messi i dalje ostaje naslovna zvijezda igre, a sve ostale promjene možete pronaći na službenoj stranici.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano