Vijesti

Izašla je pretposljednja epizoda The Last of Usa, ima najbolje ocjene dosad

Nakon za gledatelje blago razočaravajuće filler epizode, The Last of Us TV serija vratila se na kolosijek nastavkom glavne radnje. I to kako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudeći po IMDB-u, osma epizoda imena “When We Are in Need” najbolja je dosad. U trenutku pisanja ovog teksta drži ocjenu od 9.6, što je za 0.1 bod čini boljom od pete epizode u kojoj se Joel i Ellie zbliže s Henryjem i Samom.

U osmoj epizodi trajanja 50 minuta, Ellie nastavlja spašavati život Joelu koji je prije dvije epizode zaprimio naočigled smrtonosnu ozljedu. O epizodi i što se sve događalo možete diskutirati s ostalim forumašima i čitateljima u ovoj diskusiji na forumu.

Zanimljivo, u ovoj epizodi ulogu je dobio i Troy Baker, poznati glas iz videoigara koji je uostalom i originalni “glasovni” Joel. On je uprizorio Jamesa, jednog od vođi kanibalističke grupe s kojom se suoče Joel i Ellie.

Kako i gdje gledati osmu epizodu The Last of Us TV serije?

Osmu i posljednju epizodu The Last of Us serije čija premijera je zakazana za 12. 3. možete gledati na HBO Maxu ili na nekom od HBO kanala. Ako nemate pretplatu na HBO Max, iduća prilika za gledanje bit će na HBO1 u 20 sati, a potom i u 21 te u 2 ujutro na HBO3.

ffa anketa

S kojom ocjenom biste ocijenili osmu epizodu The Last of Us TV serije?

  • 5 80%
  • 4 14%
  • 1 3%
  • 3 2%
  • 2 1%
Hvala ti 🎉

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano