Vijesti

Izgleda da je novi “veliki PlayStation remake” Chrono Cross

Ranije ove jeseni krenule su priče da se ovih blagdana sprema najava remakea jedne PlayStation ekskluzive. Od tada je stvoreno nekoliko poveznica sa Square Enixovim hitom iz 1999. – JRPG-em Chrono Crossom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Irski folk pjevač Éabha McMahon u jednom od nedavnih intervjua izjavio je da je radio glazbu za remake misteriozne PlayStation igre. “Najavit će je ovog Božića”, tvrdio je. Pričao je o suradnji s kompozitorom Michaelom McGlynnom, a upravo njegova kćerka se pronašla na fotografiji kompozitora glazbe originalnog Chrono Crossa Yasunori Mitsude.

Irski folk pjevač i kompozitor članovi su zbora Anúne koji ima ranijeg iskustva snimanja glazbe u video igrama.

PlayStation ekskluziva čiji remake neće biti ekskluzivan

Chrono Cross se pojavio i u nedavnom leaku igara s Nvidijinog GeForce Now servisa, a o remakeu je ovih dana pričao i osnivač XboxEre Nick Baker (@Shpeshal_Nick). On tvrdi kako remake originalno PlayStation ekskluzive neće ponovno biti ekskluzivan.

Možda remake Chrono Crossa izdaju kao vremenski limitranu PlayStation ekskluzivu, međutim, radi se o multiplatform naslovu, vjerojatno za PC, Switch i PlayStation.

Ako su glasine istinite, Sonyju je preostalo još mjesec i nešto sitno do najave. Budući da zasad nema indikacija o posebnom eventu ili prezentaciji, najava remakea Chrono Crossa mogla bi uslijediti na The Game Awardsima 8. 12.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano