Vijesti

Iznenadni hotfix za Cyberpunk 2077 još jednom će pokušati srediti policiju

Izvanredna nadogradnja 1.21 za Cyberpunk 2077 stigla je noćas. Ako zaista popravi ono što je sad već po drugi put obećano našeg V-a će manje boliti vrat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1.2 nadogradnja prije 2 tjedna popravila je problem spawnanja policije iza leđa, ali ne i u situacijama kada se nalazimo na krovovima i uzvišenim elementima. Do danas se na takvim mjestima policija nastavila besramno i bez ikakve logike čudnovato teleportirati, a sada je CD Projekt popravio i to.

Policija u Cyberpunku ponaša se daleko od onoga kako bi trebalo i kako smo naviknuli u drugim open world igrama, ali i ovo je korak naprijed. Cyberpunku nasušno treba prirodniji sistem u kojem će policija na mjesto zločina dolaziti normalnije, primjerice automobilima. Mnogi se u svom prelasku neće često suočavati s policijom prvenstveno jer ovo nije igra poput GTA, ali to ne znači da sistem policije nije zaslužio više pažnje.

Osim spawnanja, popravljeno je još na desetke bugova u nizu questova koji su onemogučavali njihovu progresiju. Koliko vidimo na internetu, a to iz CDPR-a nisu naveli, izgleda da je popravljen i vremenski sistem. Sada se vremenski uvjeti izmjenjuju češće i raznovrsnije, a neki igrači po prvi put su se susreli s kišom koja stvara jedan poseban ugođaj u Night Cityju.

Kompletni popis promjena pronađite ovdje.

Igra

Povezano