Vijesti

Izvedba Nicolasa Cagea u DLC-u za Dead by Daylight je čisto zlato

Najava dolaska glumca Nicolasa Cagea u asimetričnni survival horor Dead by Daylight omogućila je toj igri dosad nezabilježeni PR. Dva tjedna dijele nas od izlaska njegovog DLC-a, a već sada smo dobili priliku čuti njegove linije teksta koje će biti u igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I čisto su zlato. Cage kao survivor ima naočigled puno više izjava tokom samog igranja, što su fanovi snažno pozdravili. Njegov prenaglašeni i najčešće pretjerujući stil glumljenja samog sebe, poput izvedbe u filmu Everything Everywhere All at Once, doima se sjajnim za Dead by Daylight i reakcije su fantastične.

U svojih 185 linija teksta tokom 10 minuta čut ćete svašta i zapravo je teško opisati sve. Naša omiljena linija je “I’m Nic Fucking Cage!!!” u nekoliko razina manje i više naglašenih izvedbi, a potom su tu i prepjevavanja one legendarne Halloween teme ili licencirane izjave iz filmova poput The Ringa.

Najbolji survivor za igranje

No nije samo glas razlog zašto ćete željeti igrati s Cageom. Oni koji su imali prilike sudjelovati u beta testiranju oduševljeni su perkovima, kažu da su najbolji od svih survivora. Navode onaj u kojem Cage nekontrolirano urliče kada je Killer u njegovom okruženju, što se pokazuje iznimno korisnim ostalim igračima. Ili onaj u kojem Cage može lažirati vlastitu smrt. A tzv. Dramaturgy perk poveća mu brzinu, a potom pruža nasumične efekte, od kojih neki mogu jako pomoći, a drugi pak jako odmoći.

Ako ništa drugo, Nic Cage bit će najzabavniji lik za igranje u Dead by Daylightu. A to je sve što vam treba. Ispod poslušajte sve njegove linije i pogledajte kako se igra. DLC s Cageom izlazi 25. 7. na svim platformama.

Igra

Povezano