Vijesti

J.K. Rowling nije uključena u izradu igre Hogwarts Legacy

Prije nekoliko dana najavljen je Hogwarts Legacy, next-gen igra temeljena na ultrapopularnom svijetu Harryja Pottera. Fanovi serijala knjiga (i filmova) godinama su se nadali pravoj open world igri, a sada su napokon došli na svoje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi se pitaju je li autorica popularnog serijala, J.K. Rowling, bila uključena u izradu videoigre, a odgovor na to stigao je iz Warner Bros. Gamesa. Na službenoj FAQ stranici objavili su kako Rowling nije izravno uključena u Hogwarts Legacy.

“JK Rowling nije izravno uključena u stvaranje igre, međutim, njezino izvanredno djelo temelj je svih projekata u Wizarding Worldu. Ovo nije nova priča J.K. Rowling”, navode iz Warner Bros. Gamesa.

Hogwarts Legacy razvio je Avalanche Software, a radi se o open world RPG igri koja se odvija na poznatim lokacijama stotinjak godina prije događaja opisanih u knjigama. Igra će izaći 2021. godine na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S i PC.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano