Vijesti

Je li došlo vrijeme? Sony lansirao službeni PlayStation 5 website!

I to se dogodilo na današnji dan. Službeni PlayStation 5 website je online. Nažalost, trenutno je prazan kao većina novčanika na Balkanu i nije poznato kad će Sony “napuniti” portal informacijama, ali hej, i ovo je korak naprijed i znak da se nešto događa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od kolega s GamesRadara koji tvrde kako je ovo znak da će PS5 biti najavljen svaki čas, mi mislimo da je istina sasvim suprotna što sugerira jasno i sam PlayStation 5 website na kojem piše ovo:

We’ve begun to share some of the incredible features you can expect from PlayStation 5, but we’re not quite ready to fully unveil the next generation of PlayStation. Sign up below to be among the first to receive updates as we announce them, including news on the PS5 release date, PS5 price and the upcoming roster of PS5 launch games.

Dakle, iako jasno piše kako još nisu spremni u potpunosti otkriti iduću generaciju PlayStationa, GamesRadar kaže suprotno. I onda je FFA klikbejterski portal.

Sony je danas investitorima rekao da ne zna još cijenu, a sad su svima poručili da nisu u potpunosti spremni otkriti javnosti PS5. Ne možemo se ne zapitati događa li se nešto čudno ili je to sve dio pomno isplanirane strategije? Nama se ne čini kao da je, već nam se čini da je Sony ipak promijenio nešto u zadnji trenutak o čemu smo također već pisali.

Sve u svemu – Sony vas poziva da ako želite PRVI saznati BAŠ VI nove informacije u vezi PlayStationa 5 da se upišite u PS5 newsletter listu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano