Vijesti

Je li velik? Nije. Je li malen? Nije. Kakav je? Pa, taman!

Znamo da vas davimo s DualSensom, ali hej, barem ne pišemo o korona virusu, zar ne? Nema nešto vijesti u svijetu igara (možda se čeka 22 sata opet?), pa se zabavljamo novim kontrolerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što ga svi uspoređuju s Xbox One kontrolerom, zanimljivo je čitati komentare da se DualSens (nikad neću naviknuti na ovo ime) čini jako velikim, debelim i glomaznim. Velik, debel i glomazan? OK, što tu ne valja?

Većina igrača se žali da je DualShock 4 još uvijek malen, pa bi DualSense trebao biti idealan veličinom za sve nas i vas. Stranica PlayStationing napravila je odličnu komparaciju PlayStation 4 i PlayStation 5 kontrolera.

Vidljivo je da Sense je malo duži, ali ima i uže da tako kažemo bokove. DS4 je malo kraći i deblji. Ovih dodatnih nekoliko milimetara jamči da ćete svi vi koji ste sretni s DS4 biti sretni i s novim gamepadom, a vi koji ste željeli malo veći gamepad – također ćete vjerujemo biti zadovoljni.

Veličina je bitna.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano