Vijesti

Još jedan zaposlenik Rockstara se izlanuo o PC verziji Red Dead Redemptiona 2

Gotovo svakodnevno na površinu izbivaju informacije o izlasku Red Dead Redemptiona 2, koji je sad već, usuditi ćemo se napisati, prilično izvjestan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako i nebi bio, kad postoji gomila igrača koja bi ga kupila odmah prvi dan po izlasku, a za razliku od prvog Red Dead Redemptiona koji nikad nije izašao na PC, Red Dead Redemption 2 razvijen je u drugačijem i jednostavnijem okruženju koje dopušta relativno jednostavno portanje igre na PC.

Nema nikakve zapreke

Dakle, s tehničke strane problem ne postoji i sve je na strani “poslovnjaka” i analitičara u Rockstaru koji će izračunati kad bi izlazak na PC-ju bio financijski najpogodniji.

No vratimo se mi na ono što je jučer podignulo na noge PC igrače, a to je Linkedin profil bivšeg Rockstarovog programera koji je u toj tvrtci radio preko šest godina, a koji je među prethodnim projektima na kojima je radio naveo i Red Dead Redemption 2 za PC.

Podatak je uklonjen s profila Rockstarovog programera, međutim, dokaz je tu.

Ubrzo kad se priča proširila po internetu, Nan Ma uklonio je podatak sa svojeg profila, vjerojatno nakon pritiska Rockstara s kojim, prilično smo sigurni, ima potpisan i nekakav oblik NDA ugovora.

Kako bilo, ovakvih i sličnih informacija jednostavno je previše da se nešto nebi kuhalo. Svakako očekujemo i službenu potvrdu Rockstara u nekoj bližoj budućnosti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano