Vijesti

Judgment Remaster stiže na PS5, Stadiu, a vjerojatno kasnije i na PC

Sega ne spava. Razvojni team Ryu Ga Gotoku Studia radi na re-izdanju Judgmenta za PlayStation 5, Xbox Series, te Stadiu. Bit će i fizičkog izdanja uz klasični digitalni, a datum izlaska je 23. 4. ove godine. Cijena sitnica – 40$ prema prvim informacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Yakuza spinoff Judgement prvi put smo zaigrali prije dvije godine, a zanimljivo je to kako osim Stadie zasad nije potvrđeno PC izdanje. Za to je kriv vjerojatno Google koji je za ovakav scenarij odriješio kesu, pa bi tako Judgement za PC trebao stići nešto kasnije kada istekne period ekskluzivnosti.

Što nas sve očekuje novoga? Za početak stabilnih 60 sličica u sekundi, brža učitavanja i sav dodatni sadržaj u vidu dosad izdanih DLC-ova. Loša vijest je da nema save file transfera s PS4 verzije, što nikako nije u redu. Također, izgleda da nema besplatne nadogradnje za PS4 vlasnike, barem kako zasad stvari stoje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano