Vijesti

Kada izađe Phantom Liberty ekspanzija, Cyberpunk 2077 postaje skroz nova igra. Pogledajte kako

Posljednjih mjeseci puno smo slušali o revidiranim gameplay elementima koje će za sobom donijeti Phantom Liberty ekspanzija za Cyberpunk 2077, a sada smo konačno dobili i prikaz nekih od njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako će se Cyberpunk od konca rujna igrati prilično drugačije i, rekli bismo, konkretnije, budući da je potpuno prerađeno stablo skillova. Umjesto brojanja postotnih bodova, koje nije besmisleno koliko je nezanimljivo i neprecizno u smislu da je teško izgraditi build kakav želiš, sve se doima preciznije i jednostavnije.

Tome u prilog idu i novi perkovi, poput deflektiranje metaka katanom, novi finisheri, povezivanje headshotova Deadeyeom, a tu su i novi Relic tree te prerađeni Cyberware. Trailer nadalje prikazuje nove granate, kompletno prerađenu policiju i borbu automobilima, mogućnost teleportacije do neprijatelja, nova oružja i vozila…

I dok cijena za Phantom Liberty s potpuno novom pričom i questovima, novim dijelom grada i novim frakcijama iznosi 30 eura, većina ovih promjena stiže besplatno i u samu igru, pa ćete po ponovnom pokretanju 26. 9. na PC, PS5 i XSX/S morati revidirati buildove, što će i originalnu igru učiniti skoro pa, rekli bismo, potpuno novim iskustvom. Boljim, nadamo se.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano