Vijesti

Kako igrati sa svim klubovima i reprezentacijama u eFootballu?

Jučer je stigla dugo očekivana 1.0 nadogradnja za besplatnog nasljednika PES-a, ali osim značajnih gameplay pomaka i online Dream Team moda, nije isporučila nikakav dodatan sadržaj. Ali… zapravo jest. Konami je sakrio tu mogućnost, ali možete igrati offline mečeve s bilo kojim klubom i reprezentacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve nacionalne momčadi, 25 liga prepunih licenciranih i nelicenciranih klubova i još drugih poput Dinama… Svi oni su dostupni, ali samo u tzv. Training modu. Nažalost, bez brojača golova i vremena, ali klubovi, reprezentacije i igrači su tu.

Kako doći do Training moda?

  • Iz glavnog menija s R1 tipkom navigirajte do Extras taba
  • Odaberite Training, a zatim Free Training koji će vas odvesti na prazan stadion u svojevrsno trening okruženje
  • Pauzirajte, odite u Settings meni, a zatim Training Settings
  • Odaberite težinu i broj protivničkih igrača, a zatim na samom dnu odaberite Home ili Away, što će otvoriti listu svih momčadi u igri
  • Vratite se natrag u igru i na terenu će vas čekati odabrane momčadi i igrači

Kao što smo spomenuli, u Training modu ne igrate klasične utakmice. Ne bilježi se rezultat ni vrijeme, ali gameplay je identičan pravom.

Dakle, eFootball zaista ima sve momčadi i igrače, ali iz nekog razloga su skriveni. Konami je napravio veći dio posla, stoga uskoro možemo očekivati implementaciju klasičnih Kick-off modova, a možda i Master ligu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano