Vijesti

Druga epizoda The Last of Us TV serije dobiva savršene ocjene. Evo kako i gdje ju gledati

U ponedjeljak 23. 1. u 3 ujutro svoju premijeru imala je druga epizoda The Last of Us TV serije. Nju je režirao originalni kreator igre Neil Druckmann, a njegov debi na televiziji prošao je sjajno. Ocjene na IMDB-u još su bolje nego u prvoj epizodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trenutku pisanja ovog teksta, 4 sata nakon premijere, nova epizoda imena Infected drži prosječnu ocjenu od čak 9.6. Nakon uvoda iz prve epizode, trajanja 55 minuta Joel, Tess i Ellie probijaju se kroz napušteni i poplavljeni bostonski hotel. Drugu i sve naredne epizode možete odgledati na dva načina:

  • Putem pretplatničkog servisa HBO Max
  • Na nekom od HBO kanala

Na HBO Maxu The Last of Us možete gledati onoliko puta koliko to želite, a prva iduća prilika za to na prvom programu HBO-a je danas u 20 sati. Potom u 21 sat na HBO 3, a kasnije cijeli tjedan emitiraju se reprize u različitim terminima na različitim kanalima.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS