Vijesti

Kako najbrže do platine u Death Stranding Director’s Cutu?

Sa zadovoljstvom mogu obznaniti da sam po drugi puta platinirao Death Stranding, a danas ću vam pokazati kako najlakše do platine u Director’s Cutu ako ste igru prethodno platinirali na PS4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korak 1 – Prebacivanje savea na PS5

Director’s Cut omogućava prijenos PS4 savea na PS5. Na PS4 uđite u igru, pritisnite na opcije, zatim na System, pa pronađite Export Save Data mogućnost. Odabirom opcije kreće prijenos u cloud.

Zatim pokrenite Director’s Cut na PS5 i u glavnom meniju odaberite Load Game (PlayStation 4 to PlayStation 5). Podaci su prenešeni.

Što skače, a što ne?

S transferom savea prenose se i svi trofeji, a ako ste na PS4 platinirali Death Stranding, u Director’s Cutu ostat će vam samo još samo tri trofeja.

Homo Faber
Izradite sva moguća oružja, vozila i opremu
72/108
Master Builder
Izgradite barem 1 tip svake strukture
10/13
Trail Blaizer
Nadogradite sve strukture na maksimalni nivo (3 je maksimum)
7/10

Homo Faber je najkompliciraniji svim, međutim, to je i prvi kojega ćete rješavati. 3 nove strukture su:

  • Katapult za pakete
  • Rampe za skakanje s motorom
  • Kiralni mostovi

Katapult možete izgraditi odmah po transferu savea. Ne zaboravite ga nadograditi na maksimalni nivo. Generalna preporuka:

Gradite sve u blizini Distro centara. Imaju najviše materijal i nećete se morati vozikati okolo. Isto tako, nabavite kamion i s njim prevozite materijale.

Napravite katapult i tu stanite i čekajte poziv Hardmana koji stiže kada se pronađete u sigurnosnoj sobi. Za kiralne mostove nisam dobio poziv, međutim otišao sam na lokaciju i našao narudžbu. Što se tiče otključavanja izgradnje i nadogradnje tipova struktura – ovo će sve biti Orders for Sam.

Jump Ramp – pričekajte poziv ili posjetite The Weather Station (Central). Za Chiral Bridge pričekajte poziv ili posjetite The Chiral Artist (Central)

Predlažem da pričekate poziv, jer dok čekate možete rješavati Homo Faber trofej.

Homo Faber trofej – kako?

Skraćeno – držite se popisa ispod i izradite navedeno:

  • Power Skeleton Gold i Silver verzije – Lvl 1, 2 i 3
  • Speed Skeleton Gold i Silver verzije – Lvl 1, 2 i 3
  • All Terrain Skeleton Gold i Silver verzije – Lvl 1, 2 i 3
  • Armour Plate Gold i Silver verzije – Lvl 1, 2, 3 i 4
  • Reverse Trike: Transporter

NE ZABORAVI RECIKLIRATI – ako ćete samo izrađivati, ostat ćete bez materijala. Sve što fabricirate dovoljno je da igrač samo jednom ima van menija i to će igra prepoznati. Predlažem da pratite trofej putem trophy trackera i gledate broj. Reciklirajte ono što ne mislite zadržati kako biste vratili materijale nazad.

Ukupno morate imati 27 nadogradnji nakon čega Homo Faber trofej mora biti na 99/108.

Kako do sve opreme?

Prva idemo na Roadster, autotomobil koji dobijete kao nagradu za kompletiranje utrke sa S rankingom. Na Timefall farmi izgradite stazu za utrkivanje, nakon čega ste spremni za utkrivanje.

1. Roadster dobit će te kada završite bilo koju utrku sa S rankom. To su utrke 2, 5, 8 i 11.

2. Roadster: Long Range dobit će te kada završite sve 4 utrke sa S rankom. To su utrke 2, 5, 8 i 11. Utrke su lagane, nije teško doći do S ranka.

3. Maser Gun je povezan s posjetom novoj regiji, a to je Ruined Factory gdje vas čekaju tri misije. Maser Gun dobit ćete već s rješavanjem prve misije na lokaciji Distribution Center West of Capital Knot City

4. Support Skeleton – ista stvar kao s Maser Gunom. Lokacija – Distribution Center West of Capital Knot City

5. Za Buddy Bot morate odraditi narudžbu broj 83. Ona se nalazi na lokaciji Waystation South of Lake Knot City. Zadatak vam je pronaći ozlijeđenog portera, a zatim ga dovesti natrag na rehabilitaciju s čime ćete otključati Buddy Bota koji će pomoći nositi vas (i)ili pakete.


Ostatak opreme vezan je za nove misije u Director’s Cutu, a koje su tematski povezane s Cyberpunkom 2077 i Valveom.

6. Reverse Trike: “Yaiba Kusangi” otključava se kada izvršite Cyberpunk misiju broj 2/6. U sigurnosnoj sobi otvorite email i pronađite Cyberpunk misije sa subjectom u žutoj boji. Upute u mailu vas jasno navode gdje i što dalje. Cyberpunk misije imaju oznaku V pored sebe.

7. Silver Hand se otključava kada izvršite Cyberpunk misiju broj 4/6. Svaki put kada izvršite misiju otiđitee u sigurnosnu sobu, spavajte, a zatim nakon buđenja stiže sljedeći mail s daljnjim uputama.

8. Gravity gloves se otključava kada izvršite Valve misiju 2/6. Valve misije i mailovi imaju specifičan znak [λ]. Na prvoj lokaciji pored Distribution Center West of Capital Knot City morati pronaći Lost Cargo – Cube kocku. Prva misija je obavezna kako biste dobili ostatak mailova. Sljedeća misija, broj 2, vodi vas u kamp MULA, sjeverozapadno od Distribution Center West of Capital Knot City.

9. Truck [λ] Type otključava se kada izvršite Valve misiju 3/6. Pronađite na mapi The Craftsman, a zatim krenite sjeverozapadno do još jedne Ruined factory. I Homo Faber je vaš!

Ako vas Hardman još nije nazvao, tada možete ponoviti korake:

  • Jump Ramp – pričekajte poziv pa se uputite ili posjetite The Weather Station (Central)
  • Chiral Bridge – pričekajte poziv pa se uputite ili posjetite The Chiral Artist (Central)

Osobno nisam imao problema, zvao me je za Weather Station, ali nije za The Chiral Artist. Kada sam sam otišao tamo, našao sam narudžbu i bez problema je ispunio. Zapamtite da će vam trebati dosta materijala za dovođenje struktura na razinu broj 3, posebno kiralne mostove za koje je potrebno manje normalnih materijala, a više onih žutih čestica koje dobijete eliminacijom BT-ova. Ako nemate dosta materijala u Distro centru, posjetite manje centre i preuzmite ih od njih. Budući da ste ranije na PS4 već imali platinu, sa svim centrima već imate maksimalnu reputaciju i isporučivat će vam materijale.

Prijenosom platine s PS4 očekujte 4 do 5 sati igranja za platinu u Director’s Cutu. Ako vam se sviđa ovakav tip sadržaja na FFA, javite nam u komentarima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano