Vijesti

Kineski Black Myth: Wukong briljira u novom gameplay prikazu

Black Myth: Wukong već je osvojio fanove diljem svijeta odličnom grafikom, zanimljivom premisom i gameplayem, a nabrijat će vas i u novom, jako dobro režiranom gameplay prikazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majmunoloki protagonist akrobatski se sukobljava s hordama neprijateljima, bori se s golemim bossovima na koje se pentra u stilu Shadow of the Colossusa, a vidimo i nekoliko prikaza specijalnih moći, poput umnožavanja glavnog lika ili okamenjivanja.

Impresivan je i dvoglavi boss koji riga vatru, a još impresivnije je koliko sve to fluidno izgleda u 4K rezoluciji uz veliku pomoć tehnologija unutar Unreal Engine 5 grafičkog pokretača.

Nažalost, još uvijek nema konkretnog datuma izlaska osim okvirnog – 2023. Black Myth: Wukong inspiriran je kineskom novelom Journey to the West, a ono što nismo znali dosad je činjenica kako je s istom novelom inspiriran i japanski manga Dragon Ball.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano