Vijesti

Kinezi su doslovno klonirali R6 Siege na mobitele, Ubisoft poludio

Nećete vjerovati koliko dobro izgleda Rainbow Six Siege na mobitelima. Sve je isto ostim imena i developera. Kinezi su si baš dali truda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Area F2 je igra koju je napravio studio pod okriljem kineskog giganta Alibabe i već u prvoj sekundi trailera ćete vidjeti kojom “velikom” igrom je Area F2 inspirirana. “Inspirirana” je najblaži mogući izraz, jer Area F2 je doslovno klonirani R6 Siege. Od menija i operatora, do oružja, gadgeta i mapa.

Area F2 je impresivno dobar klon. Koliko vidimo na gameplay videima čak je i gameplay na zavidnoj razini. Stoga čudi kako su Apple i Google uopće dopustili uvrštavanje igre na iTunes i PlayStore.

Bloomberg piše da je Ubisoft odlučio tužiti Apple i Google jer su dopustili prodaju očitog klona unatoč upozorenjima Ubisofta. Kako tvrde u tužbi, Apple i Google su odlučili ignorirati upozorenja. Kako i nebi, kada je ovu besplatnu mobilnu igru dosad preuzelo preko 5 milijuna igrača na PlayStoreu i vjerojatno isto toliko ljudi na iTunesu, a postotak od mikrotransakcija samo kapa.

Ako ima pravde Ubisoft će ovo dobiti na sudu, a igra će biti uklonjena. Do tog svečanog trenutka u kvalitetu igre možete se uvjeriti sami. Linkovi za preuzimanje su iznad.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano