Vijesti

Kinezi su klonirali Days Gone, pogledajte kako izgleda

Kineski gigant Tencent od kako je ušao u gaming industriju ne prestaje pumpati mobilne igre na domaće tržište. Ako već ne otkupe prava na korištenje popularnijih igara sa zapada, poput Fortnitea, PUBG-a, Call of Dutyja, te od nedavno i League of Legendsa, onda će plagirati nešto drugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

代号:生机, odnosno Code: Live svoj prvi trailer započinje kao čisti plagijat Days Gonea. Momak na motoru, kutevi snimanja isti kao i kod Days Gonea, priroda i vremenski uvjeti slični…

https://www.youtube.com/watch?v=qHsrJKPi1oQ

U kolikoj mjeri je trailer plagiran pogledajte na videu ispod (započeti od 4:50).

https://www.youtube.com/watch?v=MvrZAxl9iQg

Kasnije stvar ipak ide na bolje, pa gameplay prikaz prikazuje gradnju baze za obranu od horde zombija, pritom posuđujući gameplay elemente jednog State of Decaya i World Wor Z-a, što samo po sebi nije loše.

Code: Live se može igrati kooperativno s prijateljima, grafički za mobitele izgleda fantastično, na kineskom tržištu bi trebao izaći ovog ljeta, a ako dostigne određenu popularnost, tko zna… Možda stigne i na zapad.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano