Vijesti

Kiryju se vraća u novom Yakuza spinoffu kao tajni agent sa Spider-Manovim sposobnostima

Nakon što je fejkao vlastitu smrt u šestoj Yakuzi, Kiryju se vraća poput tajnog agenta u igri bondovskog naslova. Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name izlazi 9. 11. ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kiryju više nije (samo) gromada od čovjeka. U ovom spin-offu djeluje poput tajnog agenta, a još jedna neizbježna usporedba s Jamesom Bondom ide na račun posebnih palete gadgeta kojima će se služiti u novom Agent stilu borbe.

U Agent stilu će, kako opisuje SEGA, “djelovati apsolutnom brzinom i preciznošću uz korištenje sofisticiranih naprava popit elektrificiranih žica”. A kada vidite kako vezuje nesretnike na ulicama Sotenboria i Yokohame, neizbježna je još jedna usporedba – ona sa Spider-Manom.

Za razliku od prethodnih Like a Dragon igara s fokusom na RPG, The Man Who Erased His Name vraća se klasičnom akcijskom “yakuza” pristupu, a za razliku od drugih igara serijala, ovaj će biti nešto kraći i manje sadržajniji što će, nadamo se, popratiti i cijena. A potom u 2024. slijedi Like a Dragon 8 s Kiryom i Kasugom u punokrvnoj velikoj Yakuzi.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra