Vijesti

Kojima Productions veteran Kenichiro Imaizumi napušta kompaniju

Čovjek koji je dio teama napušta Kojima Productions nakon skoro punih 20 godina. Njegova uloga bila je korporativni direktor, a jedan je od osnivača samostalnog Kojima Productionsa. Bio je bitna karika u razvoju Death Strandinga, te je nadgledao cjelokupnu situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imaizumi je radio na svakom Metal Gear naslovu od izlaska Metal Gear Solida 2: Sons of Liberty. Bio je producent MGS-a 3: Snake Eatera, MGS-a 4, MGS-a Rising, MGS-a V: The Phantom Pain. Naravno, i zadnje, Death Strandinga.

Iako točan razlog odlaska nije poznat, govori se da je do istoga došlo radi neslaganja s ostalim direktorima. Zanimljivo je kako je Imaizumi bio dio svakog javnog događaja, dok je bio potpuno odsutan kada je krenula promocija Death Strandinga.

Još jedan fun fact: Od 120 core developera koji su radili na MGS-u V, više od pola radilo je na Death Strandingu. Hmm, možda je zato side content isto razina kao i tamo (loš).

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano