Vijesti

Kojimin OD ima još jednu referencu na Silent Hill

Kojima je prošlog tjedna na Game Awards ceremoniji predstavio svoju novu igru. Project OD (Overdose) radi u suradnji s Microsoftom, a premda teaser trailer ne otkriva previše, danima kasnije fanovi otkrivaju skriveno značenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Likovi iz igre nepovezano govore u kameru, međutim, bitnije je ono što ne izgovaraju. Pet slova izgovaraju bez ispuštanja glasa, otkriva ekipa s Reddita, a slova tvore riječ ATAMI. I dok brojnima ovaj pojam ne znači previše, Atami je grad u Japanu za kojeg se smatra kako je predložak za fiktivni grad u Silent Hill serijalu.

Još jedna referenca na Silent Hill.

Kojima tu nije stao s referencama na Silent Hill. Na ceremoniji je zajedno s filmskim redateljem Jordanom Peeleom izašao na pozornicu kroz vrata koja podsjećaju na ona iz PT-a, teaser uvoda u otkazani Silent Hills.

Je li u pitanju samo Kojimi svojstveno trolanje ili OD zaista ima neku poveznicu sa Silent Hillom, nećemo saznati tako skoro. Zasad znamo samo kako uloge imaju holivudski glumci Sophia Lillis, Hunter Schafer i Udo Kier, igra se razvija u Unreal Engineu s Metahuman tehnologijom, a žanr je horor koji je, kako kaže Kojima, “igra, film ali i potpuno novo iskustvo igranja”.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano