Vijesti

Kojimina uzbudljiva novost: “Vidimo se za jedan sat”

“Pratite nas sutra u 6 ujutro i saznajte nove uzbudljive novosti koje ne želite propustiti”, javili su nam jučer iz Kojima Productionsa. Probudili smo se i ranije nego što je trebalo, umili se, oprali zube, obrijali, obukli najsvečaniju košulju, počešljali i zasjeli pred računalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkucavaju posljednje minute prije 6. Uzbuđenje je na vrhuncu. Grašak znoja opasno se sakuplja na rubu čela. I baš u trenutku spajanja dvije kazaljke na satu razočaravajuće odvratno opada u kavu,. Razočaravajuće odvratno kao i poruka kojom nas je Kojima dočekao na Twitteru.

“Pričekajte još jedan sat, a zatim ćemo narednih nekoliko sati javljati što se događa”, napisao je na Twitteru najveći trol na svijetu. Amerikanci koji su čekali 1 ujutro sada mu zasigurno skidaju sve svetce s neba.

Kakvog je okusa kava s dodatkom znoja te hoće li Kojima najaviti išta više od novog mercha saznajte uživo kako budemo ažurirali ovaj tekst.

06:55 – Kava je ustvari iznenađujuće dobrog okusa. Preporučujemo.

06:58 – Jesam li napomenuo kako sam se jučer ošišao nakon 3 mjeseca samo povodom ove prilike?

07:08 – Još uvijek čekaaaaamoooo.

07:11 – Prva uzbudljiva novost je novi wallpaper 🤦‍♂️

08:01 – Kojima pušta u prodaju nove majice.

09:04 – Kojima se pohvalio BAFTA nagradom iz ožujka. Jako uzbudljivo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano