Vijesti

Koliko je brz SSD na Xbox Series X? Pogledajte na primjeru The Witchera 3

Svi već znamo da PlayStation 5 ima brži SSD disk od Xbox Series X-a, no to ne znači da XSX/XSS imaju spor SSD disk. Štoviše, SSD u novom Xboxu naprosto leti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda najbolji dokaz je The Witcher 3. Uzmite u obzir da igra niti u kojem slučaju NIJE optimizirana za Series X/S, nego jednostavno radi putem backward compatibilityja, odnosno mogućnosti konzole da pokreće sve starije igre.Već znamo da će XSX i XSS moći pokretati neke Xbox, Xbox 360 i sve Xbox One igre.

The Witcher 3 (ponovit ću opet – bez optimizacije) nema učitavanja na XSX-u kad se koristi fast travel. Osobno sam prešao igru na Xbox One X i na njoj su učitavanja kod fast travela bila ogromna. Na novom Xboxu nema učitavanja.

Uvjerite se sami na videu. Prebacite na 1:14:07 i uživajte.

Naravno da se postavlja pitanje i kako će sve to raditi jednom kad se igra optimizira? Jasno da se možete pitati kako će tek raditi na PS5 kad on ima još i brži SSD.

Ako već niste odigrali The Witcher 3, PS4 i XONE verzije se mogu pronaći već za 90kn, a iduće godine igra će dobiti besplatnu next-gen nadogradnju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano