Vijesti

Kompletno nova PlayStation aplikacija stiže već danas

Kasnije danas Sony će pustiti nadogradnju već postojeće PlayStation aplikacije za Android i iOS koja donosi kompletni redizajn sučelja te će unificirati sve druge PlayStation aplikacije poput Messages i Communites.

PlayStation aplikacija dobit će novo sučelje slično onom na PlayStationu 5. Na početnom ekranu moći ćemo vidjeti što rade i igraju prijatelji, a tamo ćemo i pronaći informacije o igrama koje smo posljednje igrali.

Kao što smo napisali, spaja se PS Messages aplikacija, a odsad ćemo s mobitelima moći glasovno direktno komunicirati čak i preko Party chata. Dakle, dok ekipa igra na PS5, moći ćete im se javiti direktno u razgovor dok se vozite kući s posla.

Razgovor u partyju direktno iz aplikacije

Nova aplikacija će integrirati i PlayStation Store, što znači kako nas više neće slati na običnu web stranicu. Sve igre, njihove cijene i ostale informacije pregledavat ćemo direktno iz aplikacije.

A kada izađe PS5, kroz aplikaciju ćemo moći pokretati igre, brisati ih te općenito upravljati prostorom na disku. Nažalost, to ne znači da ćemo poput Xbox aplikacije moći upravljati snimljenim slikama te video klipovima.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close