Vijesti

Kompozitorica Yuka Kitamura napušta FromSoftware

From Softwareove souls igre sve od reda imaju snažne i upečatljive glazbene podloge, za što je jedna od najlaslužnijih bila kompozitorica Yuka Kitamura. Kitamura je sada najavila odlazak iz FromSoftwarea, međutim, to ne mora značiti kraj suradnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kitamura je radila u FromSoftwareu posljednjih 10-ak godina, a studio će napustiti kako bi nastavila djelovati samostalno u istoj branši. To znači da će je moći angažirati i drugi razvojni studiji, uključujući i FromSoftware, premda ovaj japanski studio dosad nije imao potrebe outsourceati taj posao.

Kompozitorica je u svojih 10 godina u FromSoftwareu bila glavna zadužena za skladanje glazbe u Sekiru te Dark Soulsu 3, a kao support, skladajući samo neke izvedbe, potpisuje i Elden Ring te BloodBorne. Inače, svu glazbu iz Elden Ringa i Dark Souls naslova od nedavno možete slušati i na Youtubeu, budući da je izdavač NamcoBandai otvorio poseban kanal za glazbu u svojim igrama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano